torsdag 10. juni 2010

Heia Fræna videregående skole!!


Hva er det med Møre og Romsdal fylke og Fræna videregående skole??
I dag lyser de ut en 100 % stilling for fagutdannet bibliotekar, der de understreker i utlysningsteksten at skolebiblioteket spiller en viktig rolle i det pedagogiske arbeidet ved skolen, og de presiserer at bibliotekaren bla skal ha fokus på brukeropplæring innenfor informasjonskompetanse overfor lærere og elever.
Blir helt lykkelig av å se en slik stillingsannonse.
Vær så snill alle fagutdannete bibliotekarer i det ganske land som vurderer å skifte jobb, søk på denne stillingen :-) Fræna videregående skole fortjener mange gode søkere til denne stillingen!

Her er klipp fra stillingsannonsen:

Fræna vidaregåande skole
Det er ledig stilling som bibliotekar i heil stilling frå 1.8.10 ved skolen sitt bibliotek.
Skolen har eit stort elevbibliotek, sentralt plassert i skolebygget, og som speler ein viktig rolle i det pedagogiske arbeidet.

Vi ønskjer oss ein fleksibel og innsatsvillig bibliotekar som likar å omgåast unge menneske og som likar å arbeide i ein travel kvardag.
Det er ein føresetnad at den som blir tilsett, har god IKT-kompetanse. Biblioteket nyttar Bibliofil som biblioteksystem. Bibliotekaren skal ha fokus på brukaropplæring og rettleiing av elevar og lærarar innan informasjonskompetanse og kunnskapsinnhenting, lesestimulering og biblioteket som læringsarena og miljøskapande ressurs.

Kompetansekrav: Godkjent bibliotekfagleg utdanning på universitets-/høgskolenivå.


Bildet er hentet fra flickr.com

1 kommentar:

Anonym sa...

Kjempebra! Inspirerende og noe å strekke seg mot for alle videregående skoler.

Hildegunn, Sør-Trøndelag fylkesbibliotek